Hudläkare i Väst

  • Micro/familjeföretag som startade som konsultverksamhet våren 2021.

  • Startat en hudläkaremottagning i slutet på december 2022.

Vi bedriver privata hudläkarklinik i Uddevalla. Alla är varmt välkomna på en konsultation om ni har hudbesvär eller är intresserade av estetiska behandlingar. Till oss kommer ni utan remiss i helt privat regi och med korta väntetider. Forskning och utbildning är viktigt för oss för att kunna ge er kompetenta och patientsäkra behandlingar. 

Vår Vision

Hudläkare i Väst skall verka för att hjälpa människor att bli mer medvetna om de olika hudsjukdomar och hudtillstånd, som är och kan vara livsomvälvande. Vi vill vara ert stöd på vägen till en bättre hudhälsa.

Hudläkare i Väst

Vilka är vi?

Dr. Brenda Silva

Dr. Brenda Silva

Brenda Silva är utbildad till läkare på Göteborgs Universitet och vidareutbildad till specialistläkare på Hudkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhus.

Brenda har under sin utbildning på Sahlgrenska Universitetssjukhus gjort sina placeringar bl. a. inom Plastikkirurgi, Onkologi och Patologi. Det för att kunna öka sin kompetens inom hudcancer vilket är en av hennes två inriktningar. Hon upptäckte även tidigt stort intresse för den estetiska dermatologin.

Hon brinner för familjen, utbildning och besöker och deltar gärna på välkända kongresser som EADV & IMCAS.

Hos vår läkare Brenda kan du känna dig trygg då hon jobbar patientcentrerad och är mycket noggrann. Hon jobbar på ett medicinskt säkert sätt för att uppnå bästa resultat.

Christian Silva

Christian Silva har kandidatexamen inom företagsekonomi. Han har jobbat som ekonom sedan 2016 och är vidareutbildad till diplomerad Credit Controller 2019. Startat utbildning inom vård och omsorg 2023.

Sköter verksamhetens Administrativa delar som bokföring, personal, marknadsföring & B2B kontakter.

Brinner för familj och företagsutveckling.

Dr. Konstantinos Georgas

Konstantinos Georgas är specialistläkare i Plastikkirurgi och Allmänkirurgi. Han har utbildat sig till allmänkirurg inom NU-Sjukvården och har jobbat flera år som Bröstcancer kirurg i Uddevalla. Efter det följde specialistutbildningen i Plastikkirurgi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset där Konstantinos även subspecialiserade sig inom kirurgi för könsdysfori.

Han jobbar nu inom offentliga vården i Stockholm och även med estetisk Plastikkirurgi både i Stockholm och Göteborg. Utbildning och forskning är en stor prioritet för honom som gör att han deltar regelbundet i stora internationella kongresser och utbildningar bl.a. i USA, Italien, Argentina, Brasilien, Grekland.

Kontastinos kommer regelbundet att utföra övre och nedre ögonlocksoperationer på Hudläkare i Väst ihop med vår specialistläkare och hudkirurg Dr. Brenda Silva